Daniel Klein karóra ismertető

Daniel Klein karórával a csuklódon anélkül tudsz stílusosan és egyben elegánsan öltözködni, hogy bankot kellene robbantani.

A márka először 1998-ban indult útjára, és egészen hamar egy globálisan népszerű márkává vált, amely világszerte több mint 65 országban van jelen!

Nézzük minek is köszönheti ezt a népszerűséget:

Dizájn

A Daniel Klein karórák egyik legnagyobb előnye, hogy a nagy márkákhoz hasonló formatervezéssel és azok széles választékával rendelkeznek.

A márka elképesztő gyorsasággal képes reagálni az aktuális trendekre, így akár heteken belül találkozhatunk új modellekkel. Minden szezonra megújul és szebbnél szebb modellekkel rukkol elő.

Daniel Klein Fiord női karóra | DK11904-6

A karórák külső harmóniáját az óratok és a számlap együttes megjelenése adja.

A tradicionális óratok formáktól kezdve a parádés megoldásokig, az átmérők változatosságáig, szinte minden forma és méret megtalálható a repertoárjában.

A modellek lenyűgöző színvilága, a Daniel Klein széles választékának köszönhetően mindenkit elér.

Díszítések

Díszítés tekintetében - a női karórák esetében - főként a köveket (kristály) találjuk meg, melyeket az óra szinte minden részén fellelhetünk (szíj, számlap, tok), mint díszítő elem.

Daniel Klein kristály díszítésű női karóra

A férfi karórákat többnyire a már megszokott kronográfok (régebbi modellek esetén csak díszítés volt) és a dátum kijelző díszítik, mindamellett hogy hasznos funkciót is betöltenek.

Szíj

Szíjak tekintetében nagy a márka kísérletező kedve: az acéltól a textilig, szinte az összes anyagból készültek már modellek.

Daniel Klein Exclusive férfi karóra | DK12000-4

Érdekesség például a Mesh szövött acél szíj, amely nem feltétlen specifikus a nemeket illetően, így bárki csuklóján remekül mutathat.

Végtelen lehetőségeket nyújtanak és csak a hangulatunkon múlik, melyik típussal tudunk azonosulni.

Szerkezet

Az idő pontosságáról a Daniel Klein Premium sorozat esetén a minőségi japán Miyota quartz (elemes) szerkezet, míg a Daniel Klein Exclusive sorozatnál a japán Seiko naptáras szerkezet gondoskodik.

Modellek

A márka vezérmodelljei a Premium és az Exclusive sorozat, ezek alkotják a márka legjavát.

A Trendy sorozat főként a természetben megtalálható motívumok (virág, rovar) felhasználását részesíti előnyben.

Daniel Klein pillangó mintás számlapú női karóra

A Fiord és a D Two modellek különösebb ismertetőjelekkel nem rendelkeznek, de mindegyikük hozzáad valami pluszt, a már említett sorozatokhoz.

Érdemes még megemlíteni az úgynevezett Gift Set modelleket, melyeknél az óra mellé további két jó minőségű, stílusos karkötő is jár, így a megajándékozott rögtön 3 ékszerrel lesz gazdagabb.

Árazás

Többé már nem kell a borsos árú nagy márkák után vágyakoznia a divatórák kedvelőinek, ugyanis a Daniel Klein márka trendi karóráival bárki hasonlóan magas minőséget kaphat.

A karórák ára a 10.000 - 25.000 Ft-os kategóriába esik.

Árazásának köszönhetően akár több különböző fazonú és színű minőségi karórád is lehet, melyet hangulatodnak/öltözékednek megfelelően cserélhetsz.

Ajándéknak is tökéletes, ugyanis ha a megajándékozottnak nem tetszik az óra stílusa, könnyedén talál magának másikat a kínálatból.

Daniel Klein karóráinkat ide kattintva tekintheted meg.

Reméljük ez a blogbejegyzés jobban megismertette veled a márkát és segít a választásban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként akcióinkról, kuponjainkról és legújabb termékeinkről!

Iratkozz fel hírlevelünkre és zsebeld be a(z)
500 Ft-os kedvezményt!
Hova küldhetjük a(z) 500 Ft-os kupont?